Дата публікації:
18 червня 2020
Кількість переглядів:
597
Поділитися:

Бібліотека СумДУ започаткувала проєкт "СумДУ на сторінках Вікіпедії". З метою популяризації надбань університету, Бібліотека СумДУ розпочала роботу над створенням і розміщенням матеріалів про різні сфери діяльності та особистостей університету до вільної енциклопедії Вікіпедія. Для початкової публікації було обрано постать видатного вченого, педагога, економіста, Заслуженого професора СумДУ, засновника наукової школи економіки природокористування Олега Федоровича Балацького

Бажаєте побачити власне ім’я у Вікіпедії, розповісти про свої проєкти, поділитися історією свого успіху?

Бібліотека СумДУ приймає заявки на підготовку матеріалів до онлайн-енциклопедії. Запрошуємо усіх охочих долучитися до проєкту Вікіпедія та взяти участь у створенні нових публікацій.

Чекаємо ваші пропозиції на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Для довідки: СумДУ перший в Україні ЗВО, який підписав меморандум про співпрацю з ГО "Вікімедіа Україна​" (2012 р.). Доробок спільноти університету у Вікіпедії чималий і включає публікації про університет, його структурні підрозділи та науковців СумДУ (Залога В.О., Марцинковський В.А., Проценко І.Ю., Симоновський В.І., Мельник Л.Г. та ін.).

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua