Дата публікації:
27 грудня 2022
Кількість переглядів:
551
Поділитися:

Завдяки співпраці Мінцифри з американською компанією IBM найпопулярніші онлайн-курси SkillsBuild будуть перекладені українською мовою.

SkillsBuid – це цифрова навчальна платформа, яка створена для старшокласників, студентів, викладачів та організацій. 

Забезпечте своє майбутнє в галузі технологій за допомогою навичок роботи, курсів та облікових даних — безкоштовно. Проходьте курси та отримуйте спеціальні значки, які можна додати до резюме або профілю в LinkedIn. Цифрові облікові дані покажуть роботодавцям, що у вас є базові знання з різних тем, знайдених на платформі.

Наразі на платформі 4 курси доступні українською мовою: 

  • Професійні навичкиКурс навчить soft skills: критично мислити, співпрацювати з майбутніми колегами, розв'язувати проблеми та ставати гнучкими. Має 5 модулів тривалістю 8 годин.
  • Основи кібербезпеки. Розповість про основи власної кібербезпеки та дозволить вам стати на крок ближче до впевненої цифрової грамотності у 4 модулях тривалістю 6 годин.
  • Сучасні технології. Дізнайтеся все про штучний інтелект, блокчейн, хмарні обчислення, кібербезпеку, дані та аналітику, Інтернет речей та не лише - у 6 модулях по 7 годин.
  • Підготовка до першого робочого місця. Хочете вміти писати резюме, яке виділяється з-поміж інших? Або будувати особистий бренд у соцмережах? Чи отримати практичні вправи та поради щодо прийняття на роботу? Курс допоможе вам з упевненістю розпочати пошуки роботи. Він містить 4 модулі тривалістю 7 годин.

Для навчання на платформі необхідна реєстрація. 


IBM (International Business Machines Corporation) – американська транс­національ­на кор­по­рація, зас­но­ва­на у 1911, один з найбільших у світі ви­роб­ників сер­верів, пе­ри­ферійно­го об­лад­нан­ня та про­грам­но­го за­без­пе­чен­ня. IBM – світовий лідер у га­лузі ви­со­ких тех­но­логій. За­в­дя­ки ве­ли­ким вкла­дам у на­у­ко­ву сфе­ру, за от­ри­ма­ни­ми па­тен­та­ми на рік вже про­тя­гом декількох років. 

В Україні IBM відо­мий як ви­роб­ник ви­со­ко­тех­но­логічно­го сер­вер­но­го об­лад­нан­ня, си­стем зберіган­ня да­них та ро­з­роб­ник про­грам­них рішень.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua