Дата публікації:
13 січня 2021
Кількість переглядів:
941
Поділитися:

Британська Рада в Україні запустила новий тест з англійської мови на мобільних пристрояхEnglishScore for Business. Сумський державний університет, як партнер Ради, отримав можливість реєстрації в цьому додатку та кредит на 7000 грн. для проведення безкоштовного тестування. 

EnglishScore for Business надає можливість викладачам або роботодавцям в дистанційному режимі швидко та якісно перевірити студентів на рівень володіння англійською мовою для подальшого навчання або перед працевлаштуванням.

Даний сервіс зручний та простий у використанні: необхідно завантажити застосунок через App Store або Google Play, зареєструватися на сайті Британської Ради та отримати код доступу.

Тестування займає орієнтовно 30 хвилин і здійснюється дистанційно. Відразу вказується загальний результат тесту (згідно з CEFR) та окремо результати по кожній частині: читання, аудіювання, граматика та лексика. Щоб уникнути запам’ятовування відповідей, запитання постійно змінюються, а увімкнена фронтальна камера використовується задля запобігання шахрайства.

Сервіс дозволяє самостійно формувати групи для перевірки знань та автоматично отримувати на власний мобільний пристрій результати тестування в окремій таблиці.

При отриманні бажаного результата, учасники тестування можуть придбати сертифікати.

Більш детальна інформація про EnglishScore за посиланням.

Для проведення безкоштовного тестування в рамках співробітництва СумДУ та Британської Ради просимо звертатися до бібліотеки.

Контактна особа: Репетун Лариса Петрівна

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua