Дата публікації:
26 березня 2020
Кількість переглядів:
1472
Поділитися:

26 березня Сумський державний університет приєднався до програми Coursera for Campus, яка надає безкоштовний доступ до понад 3800 курсів від провідних університетів та компаній світу. Зареєструватись на необмежену кількість курсів можуть усі викладачі, студенти та співробітники СумДУ.

Термін реєстрації на курси продовжено до 30 вересня 2020 року.

Для участі у програмі:

  1. Напишіть лист на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
  2. У листі зазначте Ваші ПІБ, актуальну електронну адресу (на цю адресу буде надіслано лист для завершення реєстрації), найменування структурного підрозділу, факультет, кафедру, групу (для студентів), роль (студент, викладач, співробітник).
  3. Інститути / факультети, кафедри можуть призначити Адміністраторів підрозділів для моніторингу діяльності користувачів. 

Інструкція користувача.

За консультаціями звертайтеся на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або у чат на сайті бібліотеки http://library.sumdu.edu.ua.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua