Дата публікації:
18 травня 2020
Кількість переглядів:
740
Поділитися:

Шановні користувачі.

Для вашої зручності ми зібрали в одномі місці усі ресурси, до яких маємо доступ на час карантину і не тільки.

Книги

Cambridge University Press Кембриджського університету, надає безкоштовний доступ до 700 книг із різних галузей знань до кінця травня 2020 року.

Classic Book Collection, колекція видавництва Lippincott Williams & Wilkins платформи Ovid надає доступ до видань з різних галузей медицини та охорони здоров'я. Перелік усіх видань, до яких відкрито доступ до 7 червня 2020 р.

SpringerLink видавництва Springer Nature надає вільний доступ до перегляду та завантаження більш ніж 500 електронних книг з усіх галузей знань. Книги доступні до кінця липняПерелік усіх підручників, до яких відкрито доступ.


Бази даних тестового доступу

Access Medicine - унікальна інформаційна база даних, що надає авторитетну та актуальну інформацію з медицини до 31 травня 2020 р. Детальніше.

Компанія EBSCO створила сайт ресурсів COVID-19 для допомоги бібліотекам під час пандемії і відкрила частину своїх ресурсів. Доступ триватиме до 30 червня 2020 року

 

Бази даних, що доступні за підтримки МОН України

Springer Nature. Представлені видання з усіх галузей знань: 3,5 тис. академічних журналів (1997-2020 рр), з яких 1,5 тис. індексуються Scopus та Web of Science, 300 тис. е-книг, 7 млн статей. Для віддаленого доступу до ресурсу зареєструйте обліковий запис Springer Link у локальній мережі СумДУ.

Scopus. База індексує 24 тис наукових журналів, 779 праць конференцій, майже 1,5 тис книг і налічує більше 77 млн записів, з яких 9 млн (12%) відкритого доступу. Доступ до ресурсу здійснюється як з локальній мережі університету, так і віддалено.

Web of Science. Платформа індексує більше 12 тис журналів, 8 тис матеріалів конференцій, 105 тис книг і налічує 69 млн записів, з яких 11 млн (15%) відкритого доступу. Доступ до ресурсу здійснюється як з локальній мережі університету, так і віддалено.


Навчальні курси

Coursera for Campus. Відкриті понад 3800 курсів з різних галузей знань від провідних університетів та компаній світу. Детальніше.

COVID Ed­u­ca­tion. На платформі зібрані курси з програмування, бізнесу, маркетингу, технологіям, аналізу даних, іноземних мов, дизайну, психології.

ITVDN. Навчальна платформа, що містить IT-курси.

FutureLearn. Платформа, що містить курси з медицини від кращих університетів Великої Британії.

Class Central. Платформа навчальних курсів з медицини.

Khan Academy. Онлайн курси та лекції з медицини та охорони здоров’я у форматі YouTube відео.

Prometheus. Платформа масових відкритих онлайн-курсів з різних галузей знань.

Edera. Студія онлайн-освіти, що містить курси різного спрямування.

ВУМonline. Громадянський проект, що містить дистанційні курси, навчальні програми та відео-лекції.

 

 

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua