Дата публікації:
07 вересня 2023
Кількість переглядів:
276
Поділитися:

Нещодавно ми публікували добірку наших новинок про знаменитих та видатних особистостей. Тепер розкажемо про деякі з них окремо. Кожна з них варта вашої уваги. Ловіть!

Вона не залишилась непоміченою ще до виходу. Ви можете ставитись до неї, життя її героїв із захопленням, зневагою, цікавістю чи стриманим холодом, але… Про цю книгу чули майже всі, як і про її героїв.

Мова про довгоочікуване видання «Запасний. Мемуари принца Гаррі» за авторством власне самого принца Гаррі, герцога Сассекського. У ній він розповідає про себе, родину, в якій народився та виріс, та родину, яку створив. Відповідає на запитання, чому ж все пішло «не за планом» і вони з дружиною залишили королівську сім’ю та рідну Британію. Розповідає про свої стосунки, почуття, погляди та про ставлення до оточення. Так-так, про таємниці й плітки ви також дізнаєтесь, бо як же без цього в історії про найвідомішу королівську родину, що постійно знаходиться на вершині популярності, а іноді й скандалів. Ви дізнаєтеся про життя принца Гаррі та про те, як воно бути принцем. Ви прочитаєте про життя чоловіка. Про життя людини, яка ще до народження вже стала особливою.

Як би ви не ставились до британської королівської родини дому Віндзорів та до принца Гаррі особисто, цю розповідь #варто почитати. Як би там не було, його життя — це частина великої захопливої історії. 

« … Але він (Вільям) стверджував, що поняття не має, чому я поїхав з країни, в якій народився, — з країни, за яку воював і заради якої був готовий померти. З рідної країни. Ого. Ти не знаєш, чому ми з дружиною взяли дитину і просто втекли звідси, кинувши все — дім, друзів, меблі? Справді?...
… Ну, тоді давайте так:
Па. Віллі.
Цілий світе.
Читайте.»

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua