Дата публікації:
23 лютого 2023
Кількість переглядів:
281
Поділитися:

Щотижня ми традиційно презентуємо книгу, яку #варто_почитати.

Під час вибору видання не було жодних вагань. Знайомтесь “24.02” Андрія МЕРОНИКА.

Окрім назви, форми та сюжету, книга має ще одну важливу особливість. Автор відмовився від фіксованої ціни і кожен сам може обрати, за скільки її придбати. Чому? Бо всі кошти від продажу будуть спрямовані на допомогу Збройним силам України та тим, хто постраждав від війни. Таким чином кожен може долучитися до ініціативи та ще й отримати видання, яке варте бути на поличці. Щоб пам’ятати.

“24.02” — це щоденник війни. Книжка розповідає невигадану історію про компанію молодих людей, які опинилися посеред війни без власного на те бажання, як і мільйони українців. Про те, як кожного з них “морозило” чи то від страху, чи то від холоду, коли десь поруч влучала ракета й лунав потужний вибух, який вибивав шибки та вмикав сигналізації.

Ця книга про таких самих людей, як ми, і як ви. Книжка про наших сучасників: рідних, сусідів, перехожих, випадкових незнайомців. Про кожного, українця, який просто зараз читає ці рядки. Як кожен із них намагався бути корисним країні, як розвивалися їхні страхи та сумніви. Про що говорили, про що думали й у що вірили.

Замовляйте книгу через Електронний каталог Бібліотеки СумДУ.

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua