Дата публікації:
19 травня 2020
Кількість переглядів:
551
Поділитися:

Бібліотека СумДУ поповнила свій фонд новими англомовними виданнями від німецького видавництва у галузі економіки Springer Gabler.

У виданні «User Innovation BarriersImpact on User-Developed Products» автор проводить аналіз у сфері досліджень «відкритих інновацій», які активно використовуються у багатьох галузях економіки. На сьогодні компанії все частіше концентруються на спільних розробках, створенні відкритих інноваційних центрів. У книзі подано практичні рекомендації для більш ефективного просування інновацій та успішної інтеграції у спільні корпоративні проекти.

Книга  «Forward-looking External Search as a Driver for Innovation» є емпіричним аналізом ціннісного внеску пошукових стратегій у контексті корпоративного прогнозування, авторка дослідила роль форсайту як рушійної сили інновацій.

Для ознайомлення ви можете взяти книги додому у відділі абонементу Центральної бібліотеки або cкористатися безкоштовною послугою онлайн-замовлення літератури з е-каталогу бібліотеки.

До речі, триває доступ до повнотекстового контенту одного з найвідоміших міжнародних видавництв Springer Nature. Отримайте можливість налаштування віддаленого доступу до ресурсу, попередньо зареєструвавши обліковий запис Springer Link у локальній мережі СумДУ.

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua