Дата публікації:
04 березня 2020
Кількість переглядів:
582
Поділитися:

Існує три фундаментальних аспекти діяльності будь-якого бізнесу – стратегія, практична економіка і ризик-менеджмент. Якщо звернутися до аналогії з кораблем, перший аспект показує, куди кораблю плисти, другий – скільки при цьому можна заробити, а третій сприяє тому, щоб корабель не розбився об скелі. Саме до цих питань у своїх книгах звертається Володимир Савчук – професор програм МВА Міжнародного інституту бізнесу і Києво-Могилянської бізнес школи, доктор наук, керуючий партнер групи консалтингових компаній «Стратегічний партнер», експерт зі стратегічного, фінансового та інвестиційного менеджменту.

В еру стрімкого технологічного розвитку кожен менеджер повинен шукати відповіді на запитання, як ефективніше використовувати інформацію та аналітичні інструменти для досягнення цілей бізнесу. У книзі «Оцифрованный менеджмент: Business Intelligence для ТОПов» автор докладно описав три взаємопов'язані сторони сучасного менеджменту: стратегію, фінанси та управління ризиками.

Практика останніх років показує, що ігнорування факторів ризику при управлінні бізнесом призводить до сумних наслідків. У виданні «Основы риск-менеджмента предприятий» досліджено питання вироблення принципових стратегічних і тактичних рішень у сфері управління ризиками та значний комплекс аналітичних підходів і технологій, заснованих на методах теорії ймовірностей і математичної статистики.

Книга «Как разработать стратегический план», написана у співавторстві з Дмитром Ковальовим, являє собою системний опис послідовної технології розробки стратегічного плану компанії. Дана технологія наголошує на практичних інструментах реалізації основних ідей стратегічного управління.

Пропонуємо Вам ознайомитися з книгами у читальному залі Центральної бібліотеки (БІЦ-305) або замовити їх на нічний абонемент.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua