Дата публікації:
01 жовтня 2019
Кількість переглядів:
753
Поділитися:

За втілення проектів «Читання змінює нас і все навколо» та «Зелена бібліотека», бібліотека Сумського державного університету стала переможцем у номінації «Великі бібліотеки» конкурсу «Бібліотека року 2019», який був проведений Українською бібліотечною асоціацією.

У рамках проекту «Читання змінює нас і все навколо» постійно проводяться зустрічі з митцями, письменниками, поетами, громадськими діячами. За сприяння Центру медіакомунікацій та рекламної діяльності і Центру технологій електронного навчання створено відео-ролик «Кухня читання» та віртуальну квест-гру «Поринь у світ книжок». Завдячуючи підтримці адміністрації університету, бібліотека постійно поповнює свої колекції сучасною, актуальною науково-популярною, навчальною та художньою літературою. Співробітники бібліотеки приймають активну участь у навчанні студентів інформаційній грамотності та академічного письма.

Проект "Зелена бібліотека" реалізується бібліотекою СумДУ за підтримки Goethe Institute (Німеччина) з вересня 2018 р. Його основна мета сприяти Цілям сталого розвитку ООН (SDG 2030) та їх впровадженню для громади Сумщини через інформування, навчання та власний приклад відповідального споживання, сортування, переробки відходів. 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua