Дата публікації:
24 жовтня 2023
Кількість переглядів:
245
Поділитися:

Познайомтеся зі своєю суперсилою – таємничою та містичною підсвідомістю! Її надзвичайно потужний вплив розкрито у книзі «Сила підсвідомості» всесвітньо відомого письменника, лектора Джозефа Мерфі.

Відомо, що підсвідомість контролює всі важливі функції організму людини, від кровообігу до дихання і травлення. Все, що сталося з нами, фіксується в підсвідомості, включаючи події, а також пов'язані з ними думки та почуття.

Саме вона часто допомагає спрямовувати людську діяльність, підказує нам необхідні ідеї та рішення через інтуїцію, сни, відчуття та передчуття. Підсвідомість подібна до родючого ґрунту, що приймає будь-яке кинуте в неї насіння (наші думки і погляди). А свідомість – це садівник, чиє головне завдання – зрозуміти та відібрати, що має потрапити до нашого внутрішнього саду. Проте, багато людей не розуміють такого, бо ніхто не навчив їх цьому. Тому, без сортування дозволяють проникати у свій внутрішній "сад" різному насінню, як хорошому, так і поганому. Наша підсвідомість нерозбірлива. Вона відобразить у житті те, що ми "проростили", без здатності оцінювати ситуацію, як це робить свідомість.

Тож, щоб змінити зовнішні обставини, необхідно спочатку змінити внутрішні. Наш спосіб мислення перетворюється на звичку, тому важливо дбати, щоб позитивні думки та емоції завжди переважали над негативними.

Зрозумівши цю істину, можна отримати доступ до скарбів Всесвіту. 

Могутня підсвідомість очікує ваших вказівок!

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua