Дата публікації:
13 жовтня 2023
Кількість переглядів:
187
Поділитися:

11 жовтня 2023 року в Конгрес-центрі СумДУ Вікторія ГАРБУЗОВА, професорка кафедри фізіології і патофізіології НН МІ, провела трансформаційну гру «Ключі у світ емоцій», присвячену Всесвітньому дню психічного здоров’я.

Ментальне здоров’я людини є не менш важливим, ніж фізичне. Наші емоції та переживання безпосередньо впливають на наш успіх та якість життя.

Сучасне життя людини сповнене постійних тривог, крім того, вже півтора роки українці живуть в стані щоденного стресу. Тому піклування про своє психічне здоров’я для всіх нас актуальне як ніколи. Не буває «поганих» та «хороших» емоцій, будь-які почуття мають право на існування і виникають не випадково.

Віднайти КЛЮЧІ у світ власних емоцій нам допомогли Вікторія ГАРБУЗОВА та її асистентка Ольга ОБУХОВА. Присутні дізналися, які бувають емоції та навіщо вони потрібні, що таке «КОЛЕСО ЕМОЦІЙ ПЛУТЧИКА» та як ним користуватися.

Під час гри всі учасники «прокачали» навички розпізнавання своїх почуттів, вчилися усвідомлювати та виражати свої емоції. Гра була не тільки пізнавальною, а й веселою та дружньою.

Дякуємо за теплу атмосферу та позитивні емоції!

P.S. А ЯКІ ЕМОЦІЇ ЗАРАЗ ВІДЧУВАЄТЕ ВИ?

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua