Дата публікації:
07 серпня 2023
Кількість переглядів:
311
Поділитися:

«Навесні 2020 року, у розпал першої хвилі ковідної епідемії, яка пригальмувала видання книжок і взагалі здавалася чимось страшним (ха-ха, а ви теж стали з ностальгією згадувати ковід після 24 лютого?), а зрозумів, що файл «Задумки», куди я записував ідеї для оповідань, розрісся до десятків сторінок і тиснув на мене думкою, що ніякі це не «Задумки», а їх братська могила.»

Саме так починається передмова автора до нового твору. «Оптимістичненько», — подумаєте ви. Чи то ще буде, друзі, чи то ще буде! 

Суддя, який після смерті пережив більше пригод, аніж за життя. Жінка, що тікає у спогади під час хіміотерапії. Отаман часів Визвольних змагань, що намагався обдурити долю. Крамниця у дачному селищі, яка стала епіцентром мелодрам. Батько, який приїхав за тілом загиблого сина, а отримав привіт з минулого… На перший погляд нічого спільного, але ж... Недарма всі ці історії зібрані в одному місці.

Знайомтесь із новою книгою нашого земляка Владислава ІВЧЕНКА «Спочатку їх було шістдесят». Це збірка оповідей, привабливий букет різноманітних історій: романтичних, кримінальних, історичних та фантасмагоричних. Кожний з двадцяти сюжетів — окрема пригода, а вся книга — захоплива подорож у невідоме. Окрім змісту вам буде до вподоби ще й проста жива манера викладання тексту – ніби слухаєш розповідь сусідів чи друзів. Ви неодмінно отримаєте купу задоволення, прочитавши збірку. Ба більше, кожен читач, швидше за все, побачить у ній паралелі із власною життєвою історією. А заразом дізнається, що ж за «шістдесят» заховані у назві… 

Тож, як завжди, замовляйте у нас книгу, запасайтесь кавою та часом, влаштовуйтесь зручніше (збірка доволі пухкенька) і вперед, у цікаву подорож разом з героями!

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua