Дата публікації:
06 липня 2023
Кількість переглядів:
321
Поділитися:

Уявіть себе у захопливому світі, де неймовірні пригоди та незвичайні відкриття стають щоденними реаліями. Уявили? Тоді із захопленням представляємо вам нову книгу, яку 100% #варто_почитати!

 «Коли мені було років одинадцять-дванадцять, я влаштував удома лабораторію. Вона складалася зі старого дерев’яного ящика, у якому я зробив полички. У мене був нагрівач, я брав жир і частенько смажив картоплю фрі. Ще в мене була акумуляторна батарея і блок ламп»

 Так починається автобіографічна історія одного допитливого хлопчика, який згодом перетворився на геніального дорослого вченого, що із захопленням порушував правила та розбивав стереотипи.

"Та ви жартуєте, містере Фейнман! Пригоди допитливого дивака" – це не просто книга, це калейдоскоп непередбачуваних подій, які зроблять вас залежними від кожного наступного рядка.

Зустрічайте Річарда Фейнмана – неперевершеного генія, неймовірного фізика, лауреата Нобелівської премії та просто кумедного дивака. Він володіє здатністю бачити красу в усьому, навіть у найпростіших речах. Його життєвий шлях – це неймовірна подорож різними куточками світу, де він насолоджується життям і випробовує його межі. Вирушайте разом з Фейнманом у подорож, де ви дізнаєтеся про науку та життєві історії дивака у його гострій інтелектуальній манері з витонченим гумором.

Ця книга познайомить вас з незвичайним світом науки та досліджень. Якщо ви думаєте, що наука – це сухий та нудний предмет, Фейнман розвіє ваші уявлення. Він допоможе вам побачити, що навколо нас схована безмежна кількість цікавинок, які можуть зачарувати та надихнути. Він розповість про зустрічі з видатними ученими, участь у таємних проєктах та свої блискучі відкриття. Від підліткових витівок до нобелівських досягнень, ця книга перенесе вас у світ допитливості та незабутніх пригод.

Але цей твір не тільки про науку. Він затягує вас у життя самого Фейнмана – його захоплення, його мрії та гострий гумор. Читаючи книгу, ви станете його співучасником, постійним гостем на його надзвичайних вечірках та у пригодницьких подорожах.

"Та ви жартуєте, містере Фейнман!" – це віконечко у світ, де наука стає магією, а кожен день – можливістю.

Скористайтеся нею – замовляйте книгу в нашому Електронному каталозі!

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua