Дата публікації:
21 червня 2023
Кількість переглядів:
392
Поділитися:

Минулого разу ми знайомили вас з оновленнями платформи "Дія.Освіта". Платформа надає практичні знання про популярні професії на ринку праці та актуальна для ВСІХ. За допомогою Дія.Освіта можна безоплатно здобути актуальні знання, розвинути навички та опанувати нову професію.

На сьогодні тільки ІТ-галузь в Україні нараховує понад 300 тисяч спеціалістів. Інтерес до сфери росте, адже вона пропонує багато можливостей, високий рівень зарплати, а ще дозволяє долучитися до кіберфронту. А якщо порахувати, скільки фахівців займається розробкою контенту, то ця цифра сягатиме у рази більше.  

Тримайте добірку актуальних освітніх серіалів:

Реєстрація. Щоб стати учасником платформи "Дія.Освіта", необхідно зареєструватися та виконати вказані кроки реєстрації. Процес реєстрації простий та займає всього кілька хвилин. Реєстрація відбувається трьома способами: за номером телефону, за допомогою Facebook та облікового запису Google.

Тепер зупинимося на тому, як отримати професію за допомогою "Дія.Освіта". 

Ще не впевнені, яку професію обрати? Тоді пройдіть тест з 5 запитань, щоб отримати рекомендовані професії, яким можна навчитися на платформі. Якщо у вас є більше вільного часу, рекомендуємо пройти тест на 94 питання з профорієнтації. Це потужний інструмент для виявлення ваших сильних сторін, інтересів та потенціалу. Профорієнтаційний тест аналізує ваші вподобання та захоплення, допомагаючи зрозуміти, які професії найкраще підходять саме вам. 

Реєструйтеся на платформі, обирайте необхідні навички, та отримуйте рекомендовані серіали. Кожен може підібрати освітні серії під власні потреби й створити для себе унікальний освітній серіал.

Проходьте освітні курси та отримуйте сертифікати, які можна додати до свого резюме. 

Це ваш шанс здобути перші найнеобхідніші навички професіоналів, розібратися із тим, як влаштована робота та зробити перший крок до нової кар’єри.

Бажаємо успіхів у пошуку нових знань! Сподіваємося, ви знайдете свій професійний напрямок.


Освітні серіали створені з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння Projector Creative & Tech Institute – українського онлайн-інституту, у якому створюють вільну освіту для здобуття професії майбутнього й побудови карʼєри в ІТ та креативних індустріях.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua