Дата публікації:
30 травня 2023
Кількість переглядів:
268
Поділитися:

Дитинство – казкова пора веселощів та сміху . Але весело буває не завжди…часом нудно, наприклад в школі на уроках… Що робити нормальній дитині, як врятуватися від нудьги? У давні часи, коли не було телефонів – рятувало малювання, сьогодні, коли телефон забутий вдома чи забрала вчителька – також рятує малювання. І не просто малювання, створення фліп-о-рами (всі робили чи роблять це та навіть не здогадуються, що воно так зветься…)

Фліп-о-рама – це коли малюєш на декількох сторінках зошита простий малюнок, що відрізняється незначними деталями, а потім швидко гортаючи сторінки, отримуєш мультик.

Докладну інструкцію по створенню фліп-о-рами знайдеш у книгах Дейва Пілкі. Величезна подяка Дейву за його творчу фантазію та неймовірно кумедних героїв. Хочеться сказати «Дякую!» талановитим перекладачам та книговидавцям, що маємо змогу читати книги Дейва українською! Подяка всім бібліотекарам, які вміють заохотити дитину до читання! Упс... Щось дуже схоже на Оскарівську промову… сорі…

Та, якщо мова вже зайшла про бібліотеки – завітай до YouTube-каналу Бібліотеки Конгресу США, де знайдеш величезну купу натхнення для створення свого фліп-о-рамного шедевра.

Обов’язково дивись наш новий випуск з цифровим варіантом фліп-о-рами (простенькі малюнки, відео-редактор і швидка зміна кадрів), цифровізуйся разом з нами та вивчай newdigitalсленг, а ще долучайся до фліп-о-рама – челенджу!

P.S.: І нарешті, приділи увагу своїй дитині (малюйте фліп-о-раму разом – буде весело) чи дитині в собі… Кожній дитині потрібен захист, турбота та хоча б краплинка дива!

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua