Дата публікації:
04 серпня 2022
Кількість переглядів:
539
Поділитися:

Компанія Elsevier висловлює і надає підтримку українцям під час війни. Окрім фінансової допомоги, виділеної для медичних потреб, компанія підтримує українських науковців та студентів. 

Elsevier звільняє від оплати за публікацію статей (APCs) українських авторів-кореспондентів, які публікуються у золотих журналах відкритого доступу. За допомогою та підтримкою з питань публікації статей звертайтесь: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Elsevier безкоштовно надає доступ до своїх ресурсів та додаткових дослідницьких інструментів:

  • Scopus - мультидисциплінарна бібліографічна і реферативна база даних та інструмент для відстеження цитованості статей, опублікованих у наукових виданнях. 
  • ScienceDirect - повнотекстова база даних рецензованих наукових статей журналів та розділів книг із понад 2 500 журналів та 39 000 книг видавництва Elsevier.
  • Elsevier Health, що включає медичні ресурси ClinicalKey (понад 1400 тематичних сторінок, присвячених клінічній інформації), Complete Anatomy (платформа 3D анатомії) та Osmosis (понад 2000 відео, що охоплюють патологію, фізіологію, фармакологію та клінічну практику). 
  • Researcher Academy - освітня платформа, що містить модулі електронного навчання, розроблені світовими експертами.
  • Researcher Discovery - модуль пошуку співпраці.
  • Mendeley - програма для управління бібліографічною інформацією.

Компанією створено Ресурсний центр, де українські дослідники можуть зареєструватися, щоб отримати доступ до баз даних та додаткових дослідницьких інструментів Elsevier.

Про повний перелік освітніх та наукових ресурсів, доступних для спільноти СумДУ сьогодні, читайте в нашому дайджесті.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua