Дата публікації:
07 грудня 2021
Кількість переглядів:
478
Поділитися:

ДРУЗІ, ВИ ‒ НЕЙМОВІРНІ!

«Щедрий вівторок» об’єднав усю країну навколо добрих справ. А Всеукраїнська акція дарування книг #ЩВБібліотеки, ініційована ВГО Українська бібліотечна асоціація, об’єднала бібліотеки зі всієї України в різних її куточках, в тому числі і Бібліотеку СумДУ. Приємно бачити, що ви все частіше даруєте бібліотекам сучасні книги українською мовою. Більше книг у бібліотеках ‒ більше читання!

Ми щиро радіємо, дякуємо і наголошуємо, що добрі справи можна творити будь-коли!

СЕЛФІ В ПАРИЖІ
Париж… Скільки краси, магії та романтики в цьому маленькому слові! Ейфелева вежа, маленькі кав’ярні на Монмартрі, яскраві парасольки, бутіки високої моди, елегантні жінки та люб’язні чоловіки. Париж – мрія будь-якої жінки. Не дарма ж вислів Іл’ї Еренбурга «Побачити Париж та померти!» став майже девізом. Такі очікування туристів… Проте за лаштунками феєричних вечірок розгортаються приховані від непосвячених очей драми, не вказані в буклетах маршрути, що назавжди залишають слід у житті. Які саме - читай у збірці оповідань «Селфі в парижі».

КАКТУС. Сара Гейвуд
Вона не така як всі (чи така?).  Вона – жінка-колючка. Вона – жінка-контроль. Вона стримана, нетовариська та не надто приємна. Сюрпризи? Ні-ні, сюрпризи їй ні до чого. Вона також не жилетка для плачів подруг. Але, як завжди, все не так просто. Чому С’юзен Ґрін побудувала мур навколо свого серця? Чому не пускає нікого в свою душу? І взагалі чи нарешті зацвіте цей кактус? Відповість бестселер New York Times.

ІДЕАЛЬНА НЕЗНАЙОМКА. Меґан Міранда
Знайома багатьом ситуація: невдачі та біль змушують кинути все та знайти місце для відпочинку, збирання уламків душі і докорінних змін. Щоб здолати, щоб переосмислити, щоб втекти від привидів минулого… Так довелось зробити й колишній журналістці Ліїї Стівенс. Разом з подругою Еммою вона втекла в Пенсільванію. Проте, там все лише тільки почалося….

МАЛЕНЬКА ЧОРНА СУКНЯ, МАЛЕНЬКА БІЛА БРЕХНЯ. Лора Стемплер
Жахливі зустрічі з божевільним редактором, перегони за лайками, відкриття галереї в Брукліні, вихідні в Хемптонсі, улюблене письменництво та інші пригоди у великому місті – про все це 16-річна Гарпер Андерсон могла тільки мріяти. В глухому передмісті в північній каліфорнії із розваг лише водне поло і нудні вечірки у дворі Бобі Маккітрікса. Але не на таке життя сподівалась Гарпер. І доля дає їй шанс змінити все - на неї чекає стажування в Нью-Йорку! Як скористається тінейджерка своїм золотим шансом, розповість ця захоплива книга.

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua