Дата публікації:
26 лютого 2019
Кількість переглядів:
734
Поділитися:

22 лютого 2019 р. до м. Суми завітали учасники проекту Відеоантології сучасної української поезії "Римова", запрошені Бібліотекою СумДУ.

Гості брали участь у програмі "На часі: РАНОК" на телеканалі UA: Суми.

У Конгрес-центрі СумДУ та у Розумному Хабі відбулася презентація проекту Відеоантології сучасної української поезії "Римова". Свої вірші на заході продекламували відомі поети, лауреати всеукраїнських міжнародних конкурсів Анна Малігон, Світлана Дідух-Романенко, Дар’я Гладун, Діана Шестакова, Лесик Панасюк, Ingi Gerda.

Відеоантологія задумана як серія коротких відеосюжетів, у яких звучить поезія в авторському виконанні. На сьогодні в проекті беруть участь близько сорока поетів з усієї України, він відкритий для всіх хто мріє залишити свій слід в історії.

Ідея створення "Римови" належить видавництву "Самміт-книга" за підтримки Міністерства інформаційної політики України.

"Наша мета – популяризувати українську сучасну літературу, поетичне слово, підтримувати талановитих авторів. Цією презентацією ми розпочинаємо велике турне Україною – відеоантологія буде представлена в багатьох обласних центрах та містах країни", – зазначив автор проекту, засновник і керівник видавництва "Самміт-книга" Іван Степурін.

Онлайн-трансляція з Конгрес-центру СумДУ.

 

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua