Дата публікації:
05 лютого 2021
Кількість переглядів:
614
Поділитися:

При написанні наукової роботи, статті чи реферату обов’язковою складовою є правильно складений список використаних джерел.

Список літератури вказує, наскільки ґрунтовно автор ознайомлений із достатнім об’ємом інформації, що впливає на якість та актуальність наукової роботи. Ви можете скористатися платною послугою − Тематичний підбір літератури до навчальних та наукових робіт. Співробітники здійснюють підбір літератури серед документів, наявних у фондах бібліотеки, передплачених та тестових БД, джерелах даних. Для замовлення послуги заповніть форму.

Для полегшення процедури оформлення наукових джерел існує безліч сервісів автоматичного оформлення бібліографічних посилань і створення списків використаних джерел. Сумський державний університет надає тестовий доступ до одного з таких сервісів – Grafiati. Він дозволяє якісно оформлювати списки джерел до наукових праць згідно з українськими та міжнародними стандартами в найновіших редакціях: ДСТУ 8302:2015, ДСТУ ГОСТ 7.1:2006, APA (7th ed.), MLA (8th ed.), Chicago (17th ed., notes and bibliography), Chicago (17th ed., author-date), Harvard. Нагадуємо, що тестовий доступ триває до 1 березня.

Для користування сервісом Grafiati зареєструйтесь за посиланням.

Код доступу: sumdu16765

Відеоінструкція щодо користування сервісом Grafiati.

Якщо сумніваєтеся у правильності складання списку літератури або не встигаєте оформити у визначений термін, ми надаємо платну послугу – Редагування списків джерел згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006, ДСТУ 8302:2015 або міжнародними стилями цитування (MLA, APA, Vancouver, IEEE та ін.).

Для замовлення послуги скористайтеся зручним для Вас способом: заповніть форму або надішліть ваш список на e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Пам’ятка: вказуйте посилання на існуючі сторінки в інтернеті; зазначайте вид документа для окремого видання (навчальний посібник, дисертація, автореферат); уникайте помилок у прізвищах авторів, назвах та вихідних даних видань, бо такі помилки ускладнюють чи унеможливлюють пошук джерел.

Звертайтеся до бібліотеки і ми радо вам допоможемо!

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua