Дата публікації:
17 вересня 2020
Кількість переглядів:
318
Поділитися:
У коворкінг УніверCITY (БІЦ 405) триває виставка робіт наших талановитих студенток Валерії Новітченко та Ірини Шапоренко.
Познайомитись з чудовими роботами дівчат може кожен - вхід вільний.
 
Авторки про свою творчість: 
 
"Я надто сильно захоплююся фотографуванням саме природи та архітектури. Коли фотографую - одразу в голові бачу ту картинку, той ракурс, ті фрагменти, які бажаю "захопити" в одне ціле. Щодо обробки та редагування - перевагу надаю мінімальному втручанню в ту естетику, яка відображена на фото. Надто мало й нецікаво просто фотографувати що завгодно, більш цікаво уявляти та шукати те, що зробить фото приємним для ока."
Валерія Новітченко, група ПРм 01-1 (фото)
 
 
"Я захоплююсь малюванням з дитинства. В основному малюю тварин. Їх природна краса надихає мене на мистецтво. Особливо подобаються дикі тварини - вони волелюбні і не від кого не залежать.
У моєму розумінні творчість - це щось суттєво інше ніж вирішити теоретичну проблему. Кожен може творити, але у всіх творчість проявляється по-своєму. У кожній моїй картині є свої певні емоції. Наприклад я, коли приступаю до малювання, знаходжу спокій, а емоції переміщую на аркуш".
Ірина Шапоренко, група СП-901 МІ (малюнок)
 
 
 
 
Нагадуємо, що Бібліотека СумДУ надає безкоштовні виставкові простори для показу ваших творчих робіт.
Якщо ви зацікавилися, звертайтеся на   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua