Дата публікації:
03 вересня 2020
Кількість переглядів:
501
Поділитися:

Сьогодні, коли IT-технології досягли небаченого розвитку, вміння програмувати, актуальне, як ніколи.

Не важливо, чи ви вчитесь в університеті та мрієте стати програмістом, чи вам уже за 30 і ви працюєте зовсім в іншій сфері, чи вже знаєте якусь мову програмування, чи уявлення не маєте, як виглядає код.

Сьогоднішня підбірка допоможе вам у навчанні незалежно від того, хто ви, скільки вам років і чим ви займаєтесь.

 

Bezumtsi

Простий і цікавий самовчитель по JavaScript, найбільш популярному сьогодні мови програмування в усьому світі. Повний спектр відомостей про мову JavaScript з прикладами та розбором задач від автора підручників-бестселерів з мов програмування Олексія Васильєва. За допомогою книги «Програмування на JavaScript в прикладах і задачах» освоїти мову JavaScript зможе кожен охочий – від новачка до фахівця. 

 



BezumtsiJavaScript – ключовий інструмент створення сучасних сайтів, і завдяки цього посібника, орієнтованому на новачків, ви зможете вивчити мову в короткі терміни і з мінімумом зусиль. У книзі «JavaScript для чайників» дізнаєтеся, яка структура мови, як правильно записувати його інструкції, як застосовувати CSS, працювати з онлайн-графікою і підключати програмні інтерфейси HTML5. Всі теми можна закріпити практичними вправами, доступними для виконання на Codecademy.

  



BezumtsiКористуючись універсальними правилами архітектури програмного забезпечення, можна значно підвищити продуктивність праці розробників протягом усього життєвого циклу будь-якої програмної системи. Легендарний майстер програмного забезпечення Роберт К. Мартін розкриває ці правила у своїй книжці «Чиста архітектура: мистецтво розроблення програмного забезпечення» і допомагає їх застосувати.

 


 BezumtsiВосьме видання фундаментальної праці «Введення в системи баз даних» Кріса Дейта є вичерпне введення в дуже велику нині теорію систем баз даних. За допомогою цієї класичної книги читач зможе придбати фундаментальні знання в області технології баз даних, а також ознайомитися з напрямками, за якими розглянута сфера діяльності, ймовірно, буде розвиватися в майбутньому.

 



BezumtsiКнига «Програмування числових методів мовою Python» розкриває основні відомості про засоби та методи програмування мовою Python, яка є універсальною інтерпретованою, об'єктноорієнтованою мовою програмування високого рівня, що розвивається у відкритих початкових кодах на багатьох платформах і надається безплатно для загального користування.

 

 

 

 

 

  

 

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua