Дата публікації:
08 жовтня 2019
Кількість переглядів:
597
Поділитися:

Це професійне свято об’єднує усіх тих, хто обрав своєю життєвою місією служіння закону та справедливості. Хто допомагає людям, дарує віру в чесність і неупередженість закону, захищає істину, стоїть в обороні конституційних прав та свобод людини, відстоює фундаментальні засади верховенства права.

Особливих слів заслуговують ті досвідчені професіонали-правознавці, хто виховує і готує майбутніх фахівців в галузі юриспруденції.

Професорсько-викладацький склад ННІ права СумДУ має талант і покликання щедро віддавати свої знання, професіоналізм, ерудицію, власний досвід студентству, прищеплювати любов до майбутньої професії та віру у високі ідеали справедливості.

Наукові доробки досвідчених фахівців дозволяють студентам отримати гарні знання та якісну освіту, продовжують традиції української правничої школи, здійснюють неоціненний вклад у юридичну науку та законотворчість, у формування правової культури суспільства.

Лише за 2016-2019 роки до бібліотечного фонду надійшло 18 назв монографій, навчальних посібників, підручників, авторами яких є науковці та викладачі ННІ права СумДУ. Отримано 25 дисертацій, які були захищені на базі ННІ права СумДУ. За три роки навчальний фонд бібліотеки поповнився 66 назвами методичних вказівок, тестових завдань, практикумів, збірників правових задач, розробленими працівниками інституту права.

З працями викладачів можна ознайомитися у відділах філії бібліотеки (вул. Покровська, 9/1, Конгрес-центр, к. 202, 217). 

Працівники бібліотеки від щирого серця вітають викладачів, студентів та випускників університету з Днем юриста і бажають подальших професійних здобутків, успіху в нелегкій праці, міцного здоров`я, миру та злагоди, верховенства права і закону у щоденному житті!

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua