Дата публікації:
30 серпня 2019
Кількість переглядів:
3269
Поділитися:

У книзі «Теплі історії до кави» Надійки Гербіш зібрані історії про почуття й настрої, далеку дорогу й затишний дім, чужі міста й близьких людей, солодкий шоколад і терпкувато-гірку каву. Герої цих історій − прості жителі звичайних містечок, закохані, замислені, умільці надихати й такі, що за клапоть натхнення готові поділитися останньою філіжанкою кави. Книга є переможцем європейського конкурсу «Книга року» у Будапешті.

«Мелодія кави в тональності кардамону»… вже сама назва викликає відчуття смаку і затишку, вражає чаруючим і манким ароматом. Книга оповідає про драматичну історію забороненого кохання юної дівчини до набагато старшого за неї одруженого польського шляхтича, яка розгортається в атмосфері Львова XIX сторіччя!

 

 

Завітайте до читального залу Центральної бібліотеки, оберіть якусь із запропонованих книг, пориньте у світ читання, відпочиньте із задоволенням, насолоджуючись склянкою запашної та смачної кави. Тим паче, вам не доведеться за нею далеко ходити… отримати каву ви зможете на місці. Приємного читання.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua