Дата публікації:
10 грудня 2021
Кількість переглядів:
620
Поділитися:

Друзі, маємо для вас чудову новину - сьогодні у нас ВЕЛИКА КНИЖКОВА РОЗПАКОВКА! Книги з медицини, такі свіженькі та такі необхідні для навчання - вже в Бібліотеці!

 

Тож знайомтеся з нашими новинками:

Bezumtsi

У посібнику “Патофізіологія в запитаннях і відповідях” у формі запитань і відповідей викладено основні розділи патологічної фізіології. Буде корисним як для студентів, так і лікарів.

 

 

Bezumtsi

В підручнику “Клінічна фармакологія” ви знайдете все про лікарські засоби та механізми їх взаємодії. Для зручності окремо винесено таблиці з назвами препаратів та їх аналогами.

     

 

Bezumtsi

У схемах підручника “Епідеміологія” викладено інформацію про організацію та проведення профілактичних і протиепідемічних заходів при інфекційних хворобах.

  

 

Bezumtsi

Підручник “Медична психологія” складається з двох томів. У першому томі ви знайдете інформацію про психічну діяльність та психічні процеси, нейропсихологію, психологію особистості й поведінки, вікову психологію та інше.

 

 

Bezumtsi

У другому томі “Медичної психології” висвітлено основні розділи прикладної медичної психології: порушення психологічного здоров’я, надання медико-психологічної допомоги, психологічні аспекти девіантної поведінки, проблеми психосоматичних розладів.

 

 

Bezumtsi

Підручник “Clinical Immunology and Allergology” містить ключові теми з клінічної імунології та алергології. Доповнений ілюстраціями, тестовими завданнями та питаннями для самоперевірки.

 

 

Bezumtsi

В атласі “Dermatology. Venereology” ви знайдете загальні відомості про будову та розвиток шкіри та основи діагностики в дерматовенерології. Підручник містить багато унікальних кольорових фотографій, що відображають різноманітні захворювання.

 

 

Bezumtsi

Посібник “Manual of Children's Infectious Diseases” допоможе в засвоєнні матеріалу з дитячих інфекційних хвороб. Доповнений детальними диференційними таблицями, клінічними прикладами діагнозів, фотографіями з різними інфекційними нозологіями.

 

 

Всі книги вже чекають на вас у Бібліотеці Навчального-наукового медичного інституту!

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua