Дата події: 2023-06-01
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці, Співробітники
Місце проведення: Online
Тематика: Навчання, Наука, Професійний розвиток
Мітка анонсу: Досліднику

 

Захід покликаний сприяти розбудові культури лідерства в ЗВО, підвищенню кваліфікації науково-педагогічних працівників, формуванню знань та компетентностей адміністрування в освіті на засадах лідерства. 

Метою проведення форуму є формування знань та компетентностей щодо адміністрування в галузі освіти на засадах лідерства, підвищення кваліфікації НПП, розбудова культури лідерства в ЗВО.

Цільовою групою є керівники закладів освіти, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, роботодавці, гаранти освітніх програм, науково-педагогічні працівники, здобувачі освіти.

Всеукраїнський форум триватиме з 1 по 3 червня 2023 р.

Теми заходу:

УНІВЕРСИТЕТ ДЛЯ ЛІДЕРСТВА: університет для розвитку лідерського потенціалу суспільства, соціальна місія та прогромадська діяльність ЗВО, life-long learning.
WORLD-CLASS UNIVERSITY: конкурентоспроможність університету в контексті інтернаціоналізації, дослідницька діяльність та інтеграція до Європейського наукового простору, співпраця з партнерами та стейкхолдерами, цифровізація, ренкінги університетів.
ЛІДЕРСТВО В УНІВЕРСИТЕТІ: менеджмент і врядування в освіті, стратегічне планування діяльності внутрішніх систем забезпечення якості освіти, процесний підхід до управління освітніми програмами, розвиток педагогічної майстерності, студентоцентроване навчання і викладання, створення мотиваційного освітнього середовища.
 
Національне агентство представлятимуть Голова Андрій Бутенко та його заступниця Олена Єременко.
 
Форма для реєстрації тут.
 
За результатами форуму учасники мають можливість отримати сертифікат.

Організатори: Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, Національний університет «Запорізька політехніка».

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua