Дата події: 2023-06-21
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці, Співробітники, Усі бажаючі
Місце проведення: Online
Тематика: Міжнародна діяльність, Наука, Професійний розвиток
Мітка анонсу: Досліднику

 

 

У червні 2023 року відбудеться серія вебінарів «Прагнення до впливу» від компанії Elsevier. Інституційні дослідження є життєво важливими для формування політики та рішень в університетах та інших організаціях. Однак вплив цього дослідження може бути обмежений через недостатнє висвітлення.

Серія вебінарів із трьох частин об’єднає експертів та лідерів думок у сфері інституційних досліджень з метою вивчення найкращих практик для підвищення впливу та видимості досліджень.

 

Ви прагнете бути попереду в галузі дослідження води, що швидко розвивається? Приєднуйтесь до нас на інформативний вебінар.

На цьому вебінарі наш експерт-доповідач Конні Стовалл, директор відділу впливу та розвідки Технічного університету Вірджинії, надасть огляд найновіших інструментів і методів аналітики досліджень, які використовуються для збору й аналізу даних про дослідження води з усього світу. Ви дізнаєтеся, як використовувати ці інструменти для визначення нових тенденцій, ключових гравців і потенційних співавторів, що дасть вам конкурентну перевагу в цій галузі.

Незалежно від того, чи є ви дослідником, керівником дослідження, науковцем чи професіоналом галузі, цей вебінар є обов’язковим для відвідування всім, хто хоче отримати конкурентну перевагу в галузі дослідження води. Тож не пропустіть – зареєструйтеся сьогодні та приєднуйтесь до нас для інформативної та захопливої дискусії!

Реєстрація на вебінар тут.

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua