Дата події: 2023-06-14
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці, Співробітники, Усі бажаючі
Місце проведення: Online
Тематика: Міжнародна діяльність, Наука, Професійний розвиток
Мітка анонсу: Досліднику

 

Приєднуйтесь до нас на всебічний вебінар та дізнайтеся, як прийняття рішень на основі даних може змінити стратегію управління вашою дослідницькою установою.

На цьому вебінарі наш спікер-експерт д-р Девід К. Вайндорф, віцепрезидент з досліджень та інновацій Центрального Мічиганського університету, поділиться ідеєю про те, як Emergent Research Institution (ERI) використовує дослідницьку аналітику для оптимізації управління підприємством, стимулювання зростання та досягнення кращих результатів. операційна ефективність. Ви отримаєте практичне уявлення про ключові показники, інструменти та методології, які використовуються ERIs для ефективного відстеження та аналізу корпоративних даних, управління ресурсами та впровадження інновацій. Доктор Вайндорф поділиться своїм досвідом і думками про те, як оптимізувати операції, упорядкувати робочі процеси та досягти більшої ефективності за допомогою аналітики досліджень.

Незалежно від того, чи є ви керівником досліджень, академічним адміністратором чи фахівцем із забезпечення якості, цей вебінар надасть вам цінні знання про те, як інтегрувати аналітику досліджень у стратегію управління вашим підприємством і досягти вимірних результатів. Зареєструйтеся сьогодні та зробіть перший крок до розкриття повного потенціалу вашої дослідницької установи.

Тривалість: 1 година.

Реєстрація на вебінар тут.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua