Дата події: 2022-02-27
Цільова аудиторія: Усі бажаючі
Місце проведення: Online
Тематика: Навчання, Професійний розвиток

 

EPAM University: твої можливості для швидкого старту та росту в ІТ

 

Десятки безкоштовних курсів з різноманітних ІТ-напрямів чекають на талановитих та амбіційних студентів, які хочуть почати 2022 рік у найбільшій ІТ компанії України.

EPAM UNIVERSITY – це велика екосистема для студентів, що мріють отримати оффер та працювати на цікавих проєктах, в командах по всьому світу і з найновішими технологіями. Просто зараз у тебе є можливість зареєструватися на безкоштовні навчальні програми, по закінченню яких тебе чекає співбесіда та оффер від ЕРАМ:

 

Business Analysis | реєстрація до 7 лютого, 9:00

Test Automation in JavaScript Online Program (Spring 2022) | Базовий рівень | реєстрація до 23 лютого, 8:00

Test Automation in JavaScript | реєстрація до 28 лютого, 9:00

Train2Middle for .Net Engineers | реєстрація до 28 лютого, 9:00

Front-End | реєстрація до 28 лютого

Train to Middle

.Net | реєстрація до 28 лютого
Java | реєстрація до 28 лютого
Test Automation | реєстрація до 28 лютого

 

Нові курси по 30+ напрямах відкриваються постійно — слідкуйте за апдейтами в нашому Telegram-каналі та на training.epam.ua.

А окрім навчання, ми проводимо інтерактивні конкурси та квести та постійно розігруємо брендовані подарунки. Прямо зараз розпочалась передноворічна історія про Гаррі Коддера, магічного програміста з чарівної школи EPAMwarts, де на учасників чекає багато фану та призів.


Довідка: Заснована у 1993 році компанія EPAM Systems Inc. (NYSE: EPAM) є провідним світовим розробником цифрових  платформ, продуктів та складних програмних рішень. Використовуючи свій багаторічний технологічний досвід та компетенції у сфері консалтингу, дизайну та інноваційних стратегій, EPAM тісно співпрацює зі своїми клієнтами для створення проривних рішень, що перетворюють складні бізнес-задачі у реальні бізнес-можливості. Команди професіоналів EPAM працюють із замовниками у більш ніж 35 країнах світу у Північній Америці, Європі, Азії та Австралії. EPAM стала однією з чотирьох технологічних компаній, які  щоразу входять до списку Forbes “25 публічних технологічних компаній, які швидко зростають”, починаючи з 2013 року, а також визнана лідером в індустрії ІТ-сервісів у списку Fortune “100 компаній, які швидко зростають” у 2019 та 2020 роках. 10 серпня 2021 р. у рамках візиту до Сумського державного університету представників ЕРАМ відбулося підписання договору про співпрацю.

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua