Дата події: 2022-01-30
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці
Місце проведення: Online
Тематика: Наука, Професійний розвиток

 

Дистанційка: Історії успіху переходу на онлайн / змішану освіту
 
"Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти - Academic IQ", що адмініструється Американськими Радами з міжнародної освіти, запрошує зацікавлених викладачів ЗВО поділитися успішними практиками переходу на онлайн/змішану освіту.
 
У рамках підготовки до цих заходів Academic IQ запрошує до співпраці викладачів закладів вищої освіти різних спеціальностей (зокрема - медичної, технічної, мистецької, юридичної, гуманітарної та природничої галузі), які бажають стати спікерами та поділитись власними успішними практиками переходу своїх ЗВО на дистанційне чи змішане навчання в умовах пандемії. Важливо, щоб це були розповіді про кращі практики, коли онлайн викладання відбулося якісно та повноцінно забезпечувало академічну доброчесність. Адже раптовий перехід на початку 2020-го року внаслідок пандемії COVID-19 на навчання онлайн став справжнім викликом для багатьох закладів вищої освіти України. Проте за 2020-2021 роки в Українській освіті накопичено достатній позитивний досвід переходу в онлайн або на змішаний режим викладання й навчання.
 
Якщо Ви бажаєте поділитися власним успішним досвідом, заповніть цю форму. Ми повідомимо обраних лекторів та в індивідуальному порядку узгодимо усі деталі проведення вебінару. За проведення вебінару передбачається винагорода.
 
Для участі у заході необхідна попередня реєстрація. 
 
 
 
Заявки приймаються до 31 січня 2022 року.
 
Чекаємо на ваші заявки!
Ми раді здійснювати позитивні зміни в українській освіті разом з Вами!
 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua