Дата публікації:
07 серпня 2023
Кількість переглядів:
91
Поділитися:

Друзі, сьогодні представляємо другу книгу з серії "НАШІ". Знайомтесь: "Наші. Інженерна історія України" від Олени ШУЛЬГИ з прекрасним художнім оформленням від команди українських ілюстраторів.

Інженерія - це бульбашки у шоколаді та атракціони, лікування складних хвороб та підкорення космосу. Це процес, під час якого теоретична наука набуває практичного застосування. Саме інженерія робить наше життя таким, яким воно є. 
 
"Наші. Інженерна історія України" - це 50 дивовижних історій про українських інженерів та інженерок і їх винаходи. Всі вони - українці за походженням або переконанням. Про багатьох з них ви могли не чути, але саме зараз слушна нагода познайомитись з нашими видатними земляками. 
 
А ще ця книга дає можливість спробувати себе в ролі інженера. Всі історії доповнені завданнями, виконавши які, ви краще зрозумієте, що саме наштовхнуло інженера на винахід та зможете відтворити його фрагмент.
 
Особливістю видання є те, що його написано за участі дітей та підлітків, які досліджували історію свого міста чи села та допомогли знайти цікаву інформацію про відомих і забутих українських інженерів.
 
Однозначно, радимо книгу Олени ШУЛЬГИ. ЇЇ #варто_почитати - ви 100% отримаєте естетичну та розумову насолоду!

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua