Дата публікації:
07 серпня 2023
Кількість переглядів:
127
Поділитися:

Кожен новий ранок пропонує нам зробити вибір: мислити позитивно чи негативно. Позитивне мислення додає наснаги, адже справжня позитивна енергія, наче «добрий вірус», заражає наше оточення: колег, друзів, клієнтів.

Колись Джордж був спроможний подолати будь-яку перешкоду, але зараз він почувається спустошеним та «знеструмленим», ніби в нього сіла батарейка. І саме спущена шина автомобіля стала поштовхом для кардинальних змін у його житті.

Джордж не любив їздити автобусом, але наступні 10 днів йому доведеться це робити.

«Ніщо не стається без причини, запам’ятай це. Люди, яких ми зустрічаємо, події, які відбуваються в нашому житті, кожне спущене колесо… Ніщо не є випадковим…»

Джордж не одразу зрозумів, що йому пощастило: знайомство з усміхненою водійкою стало для нього рятівним. Кожен, хто сідав у її «автобус наснаги», вивчав 10 правил керування своїм життям.

Життєрадісна Джой переконала Джорджа в тому, що у кожній проблемі є прихований дар, і він сам має обрати: бачити у проблемах дари чи прокляття. «Вибираючи, визначаєш своє майбутнє, яке може бути історією успіху або сумною мильною оперою».

Ця книга для тих, хто шукає мотивацію та натхнення. Кожна її сторінка заряджена неймовірним оптимізмом. 10 правил досягнення успіху в особистих стосунках, кар’єрі та командній роботі допоможуть тобі впевнено крокувати по життю!

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua