Дата події: 2023-09-04
Цільова аудиторія: Студенти
Місце проведення: Online
Тематика: Міжнародна діяльність, Навчання, Наука
Мітка анонсу: Досліднику

 

Центр відповідального штучного інтелекту при Інженерній школі Тандон Нью-Йоркського університету (NYU) за підтримки Факультету прикладних наук Українського католицького університету (УКУ) пропонує дослідницькі можливості для студентів денної форми навчання, які зараз навчаються за ступенем програму з інформаційних технологій в акредитованому українському університеті. 

Програма триватиме з 18 вересня 2023 року до 15 грудня 2023 року та буде повністю дистанційною.
У рамках цієї програми групи з 2-3 українських студентів працюватимуть із викладачем Нью-Йоркського університету чи іншого університету в США чи Західній Європі, а також з іншим дослідником у своїй команді (зазвичай аспірантом або докторантом) над темою взаємного інтересу. Дослідження проводитимуться дистанційно та будуть доповнені особистими заходами в УКУ у Львові, Україна.
 
Студенти, відібрані для участі в програмі, отримають академічний кредит (5  кредитів ECTS) для отримання ступеня восени 2023 року. Можливості продовження будуть доступні навесні/влітку 2024 року, за умови прогресу та постійного взаємного інтересу. Студенти, які продовжать навчання навесні/влітку 2024 року, отримають стипендію за свою участь.    

Вимоги:
  1. Потрібне знання англійської мови, але буде доступна мовна підтримка.
  2. Перевага надаватиметься студентам магістратури, потім студентам бакалаврату останніх років навчання.
  3. Якщо вас обрали для участі в цій програмі, ви отримаєте статус запрошеного студента в Інженерній школі Тандон Нью-Йоркського університету.  
  4. NYU та UCU цінують різноманітність. Ми настійно заохочуємо студентів із груп, які історично недостатньо представлені в галузі науки, технологій, інженерії та математики (STEM), подавати заявки.

Кінцевий термін подачі заявок : 4 вересня 2023 р.

Для участі заповніть форму.
 
 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua