Дата події: 2024-04-30
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці, Співробітники, Студенти, Усі бажаючі
Місце проведення: Online
Тематика: Навчання, Наука, Професійний розвиток
Мітка анонсу: Досліднику

Соцмережа та освітня платформа для креативних індустрій CASES за підтримки Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій запускає безоплатний онлайн-курс «Основи авторського права в креативних індустріях».

«Основи авторського права в креативних індустріях» — це чудовий оглядовий онлайн-курс для всіх учасників ринку креативних індустрій, від фахівців до працедавців. Він створений за участі Національного офісу інтелектуальної власності та інновацій.

Ви дізнаєтесь: які права мають автори, як їх захищати, як працювати з NDA, як не порушувати права інших представників ринку і що робити, коли стикаєтесь з плагіатом.

Курс складається з 8 модулів, кожен з яких розкриває одне з питань великої теми про авторське право та інтелектуальну власність. Крім аудіолекцій, ви отримаєте конспект та посилання на статті законів, які згадувалися в лекціях. Цей курс виходить в унікальному форматі аудіоподкасту. 

Курс стане в пригоді власникам креативних бізнесів, дизайнерам, програмістам, копірайтерам, ілюстраторам, митцям, художникам, музикантам, письменникам та всім, хто створює обʼєкти інтелектуальної власності.

По завершенні курсу студенти отримають індивідуальні електронні сертифікати.

Реєстрація та детальна інформація про курс тут.

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua