Дата події: 2023-06-07
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці, Співробітники, Усі бажаючі
Місце проведення: Online
Тематика: Міжнародна діяльність, Наука, Професійний розвиток
Мітка анонсу: Досліднику

 

 

 

У червні 2023 року відбудеться серія вебінарів «Прагнення до впливу» від компанії Elsevier.

Інституційні дослідження є життєво важливими для формування політики та рішень в університетах та інших організаціях. Однак вплив цього дослідження може бути обмежений через недостатнє висвітлення.

Серія вебінарів із трьох частин об’єднає експертів та лідерів думок у сфері інституційних досліджень з метою вивчення найкращих практик для підвищення впливу та видимості досліджень.

На вебінарі планується обговорити найновіші інструменти та методи аналітики досліджень, які використовуються для збору й аналізу даних про дослідження з усього світу; як визначати нові тенденції, ключових гравців та потенційних співавторів; як отримати конкурентну перевагу у своїй предметній галузі.

Експерт-доповідач, доктор Араш Хаджіхані, керівник дослідницької групи в області кількісних наукових і технологічних досліджень Центру технічних досліджень VTT Фінляндії та ад’юнкт-професор Університету LUT (Фінляндія), поділиться своїми ідеями та досвідом використання цього підходу та підкреслить його потенційний вплив на стимулювання сталого розвитку на рівні країни. Доктор Хаджіхані також розповість про ключові компоненти цього підходу, включаючи методологію, що використовується, індикатори та показники, що використовуються для оцінки, і роль співпраці в досягненні сталого розвитку. У вас також буде можливість поставити запитання та взяти участь у жвавій дискусії з нашим спікером.

Скористайтеся цією нагодою, щоб дізнатися про новий підхід до порівняльного аналізу досліджень і співпраці на рівні країни, орієнтованих на ЦСР, і отримати цінну інформацію про стимулювання переходів до сталого розвитку.

Зареєструйтесь на вебінар тут.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua