Дата події: 2024-05-01
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці, Співробітники, Студенти, Школярі, Усі бажаючі
Місце проведення: Online
Тематика: Громадська / Соціальна діяльність, Міжнародна діяльність, Професійний розвиток

 

23 червня 2022 року Україна набула офіційного статусу кандидата на вступ до ЄС. Рішення ухвалила Європейська рада на засіданні глав держав та урядів 27 держав-членів Європейського Союзу 23-24 червня у Брюсселі, Бельгія. Відтак наша держава має конкретні зобов’язання з підготовки до вступу до ЄС. Наше суспільство має бути готовим до історичного моменту.

Онлайн-курс «Україна на шляху до ЄС» – частина масштабної мети ГО «Мережа захисту національних інтересів АНТС»: покращити якість людського та управлінського капіталу в Україні та сприяти успішній інтеграції України до ЄС та НАТО. Курс створено на основі живих лекцій провідних європейських та українських видатних діячів різних галузей у рамках інтелектуальних зустрічей «Європейські студії АНТС».

Онлайн-лекції читають топові професійні політики, експерти, інтелектуали, дипломати, інноватори. Серед них зокрема Андрюс Кубілюс - Депутат Європейського парламенту, прем’єр-міністр Литви у 1999-2000 та 2008-2012 роках, Дмитро Шимків – Український топменеджер з інновацій, Раса Юкнявічене – Віцепрезидентка групи Європейської народної партії в Європарламенті, колишня голова парламентської асамблеї НАТО, міністр оборони Литви у 2008-2012 роках та інші поважні експерти. 

ВИ ДІЗНАЄТЕСЬ: якою Україну бачать європейські політики, як побудована політика європейської безпеки і яка роль України в сучасній моделі європейської безпеки, яка роль України на аграрних та інших ринках, в європейських інноваціях, в екологічній сфері та в соціальній політиці. 

ЦЕЙ КУРС БУДЕ ЦІКАВИЙ:

  • Новій державницькій еліті – прогресивним та конструктивним наявним та майбутнім керівникам у різних сферах
  • Представникам місцевого самоврядування
  • Представникам медіа
  • Студентам
  • Громадським діячам
  • Широкому колу громадськості

 

Реєстрація та детальна інформація про курс

 

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua