ДОСТУП ДО РЕСУРСІВ. НОВІ НАДХОДЖЕННЯ


 

Доступ до ресурсів EBSCOhost

До 20 листопада надаємо тріал доступ до ресурсів Humanities Source Ultimate, Sociology Source Ultimate та Applied Sciences and Technology Source Ultimate платформи EBSCOhost. Доступ надано як у локальній мережі, так і віддалено. Для отримання логіну та паролю для віддаленого доступу звертайтеся на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Детальніше


 

Новинки електронних видань у е-каталозі бібліотеки

Книга "Let's Get Writing!" містить ключову інформацію про критичне читання, процес написання, риторику, цитування джерел та граматику з відповідними прикладами та ілюстраціями. 
Доступ до е-версії видання надано користувачам на умовах авторизації – логін (шифр читацького квитка) та пароль (пін-код).

Детальніше

 

 
 

МЕДІА


 

Вікторія Гончаренко, Жовтень 15, 2020
Проєктний менеджмент і медіа

Сотні журналістів у різних містах створюють гіперлокальні новинні стартапи, медіа концентруються на вузьких темах: медицині, спорті, бізнесі, мистецтві. Усі ці ініціативи потребують не лише навичок журналістів, а й продажу реклами, планування подій, заповнення грантових заявок, звітування.

Детальніше


 

Анна Гарус, Ганна Герегієва, Вересень, 2020
Media Membership Models. Огляд найкращих практик та поради з імплементації.

Дослідження Центру журналістики при Київській школі економіки
Коронавірусна криза 2020 року поставила питання руба: традиційні медіа мають або змінити свою бізнес-модель, або померти.

Детальніше

 

 
 

КУЛЬТУРА. МИСТЕЦТВО


 

Жовтень 21, 2020
У вільний доступ виклали оцифровану літературно-мистецьку періодику

У межах проєкту «Екземпляри ХХ. Літературно-мистецька періодика ХХ століття» було оцифровано і викладено у вільний доступ 8 літературно-мистецьких журналів. Оцифровані примірники розміщені у форматі pdf на сайті Бібліотеки українського мистецтва.

Детальніше


 

Жовтень 11, 2020
Топ-100 великих українців. Люди, які визначали перебіг історії з часів Київської Русі до наших днів

Журнал НВ представляє Топ-100 великих українців - короткі розповіді про людей, які визначали перебіг історії країни від часів Київської Русі й до наших днів. У списку 100 великих українців представлено 103 особи.

Детальніше

 

 
 

ПСИХОЛОГІЯ


 

Жовтень 08, 2020
Самокоучинг - цікавий інструмент для пізнання себе, пошуку своїх життєвих цілей та самореалізації

Що таке самокоучинг та основні етапи, про які варто знати перед тим, як спробувати це модне віяння. Консультант буквально по поличках розкладе потрібну сферу і проконтролює ваші перші кроки.

Детальніше


 

Маргарита Котелевець, Вересень 24, 2020
Ліфт, шинель, кінотеатр: дієві техніки для боротьби зі стресом

Тиск дедлайнів, пандемія, страх втратити роботу… У сучасних працівників приводів стресувати задосить. Як впоратися зі стресом та чи може він бути корисним, розповідає авторка статті, провідна спеціалістка з навчання та розвитку, тренерка ЕРАМ.

Детальніше

 

 
 

РЕКЛАМА


 

Вересень 24, 2020
Діджиталізація білбордів: 10 прикладів інтерактивної digital outdoor реклами

Digital outdoor кампанії зазвичай націлені на молодь, яка без проблем користується мобільними пристроями та легко орієнтується в інтернеті.

Детальніше


 

Вересень 07, 2020
Подписка и не только: на чем сегодня зарабатывают диджитал-медиа

В разгар пандемии многие рекламодатели свернули свои кампании и медиа пришлось срочно придумывать новые способы монетизации буквально на коленке.

Детальніше

  

Консультанти:

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua