Elsevier Health надає безкоштовний доступ до медичних ресурсів ClinicalKey, Complete Anatomy та Osmosis в Україні на підтримку студентів та медичних працівників.

Osmosis — це освітня платформа для здоров’я, яка надає мільйонам сучасних і майбутніх лікарів і осіб, які доглядають за пацієнтами найкращий досвід навчання. Osmosis виходить за рамки підручників і лекцій, пропонуючи освітній відеоконтент, який є простим, захоплюючим та інформативним.

Osmosis має бібліотеку з понад 2000 відео, що охоплюють патологію, фізіологію, фармакологію та клінічну практику, з відповідними запитаннями, картками та примітками.

Зауважте, що безкоштовний доступ буде додано після входу через веб-браузер, а не через мобільний додаток. Після створення облікового запису учні можуть використовувати Osmosis як для платформи веб-сайту, так і для мобільного додатка.
 
Як доступитися:
  1. Перейдіть на сайт osmosis.org
  2. Якщо ви вже маєте обліковий запис Osmosis, натисніть Увійти у верхньому правому куті браузера та введіть облікові дані для входу.
    У вас немає облікового запису Osmosis? Натисніть тут та дотримуйтесь інструкції.
  3. Після входу ви побачите підтвердження безкоштовного доступу до вашого облікового запису, яке ви також можете перевірити у своєму профілі.
 
Використання ресурсу вимагає обов'язкового дотримання наступних умов:
 
  1. Не дозволяється поширювати та/або передавати третім особам логін/пароль доступу до ресурсу.
  2. Повні тексти документів (статті, книги, розділи тощо) можуть бути роздруковані або збережені тільки для особистого використання з навчальною та дослідницькою метою.
  3. Не дозволяється систематичне завантаження документів або результатів пошуку, зокрема з використанням роботів. У разі недотримання вимог цього пункту, доступ до ресурсу буде припинено для усієї установи.
  4. Не дозволяються передавати документи третім особам ні в електронному, ні в друкованому вигляді.
  5. Не дозволяється комерційне використання результатів досліджень.

 

За консультацією з питань доступу до ресурсу звертайтесь:

Дудченко Наталія Миколаївна
вул. Санаторна, 31
  +38 (0542) 66-17-60
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Консультанти:

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua