Інструменти домашньої бухгалтерії для обліку та аналізу особистих фінансів, стануть основою добробуту і швидкого накопичення коштів на реалізацію своїх цілей.

 

Money Manager Ex – програма, яка буде корисна всім, хто хоче навчитися управляти фінансами та мати чітке уявлення про свої грошові потоки, активи, майно. 

DomEconom – програма для обліку домашніх фінансів і ведення сімейної бухгалтерії, яка дозволяє враховувати доходи та витрати, стежити за станом банківських рахунків, планувати бюджет і платежі. 

CashFly – домашня бухгалтерія для обліку особистих фінансів, може використовуватися в якості персональної адресної книги та різних нагадувань.

HomeBank – програма для управління особистими коштами, аналізу витрат і доходів за допомогою фільтрів і графіків.

YNAB – програма для обліку особистих фінансів, яка дозволяє планувати бюджет та контролювати витрати, надаючи підказки щодо керування фінансами.

MoneyWiz – програмне забезпечення для обліку фінансів, будування особистого бюджету та формування великої кількості фінансових звітів.

Microsoft Excel – багатофункціональна програма, яка  дозволяє створювати електронні таблиці на основі шаблонів або самостійно, а також виконувати розрахунки за допомогою сучасних формул.

Консультанти:

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua