Дата публікації:
27 березня 2020
Кількість переглядів:
1362
Поділитися:

Карантинні заходи в нашій країні тривають, а отже, навчання в дистанційному форматі продовжується.

В сучасному світі отримати нові знання та навички можна, не виходячи з дому. Для цього потрібен лише доступ до інтернету та, звісно, ваше бажання вчитися.

Пропонуємо добірку найкращих ресурсів, які надають безкоштовний доступ до онлайн курсів з медицини та охорони здоров’я.

 

1. Coursera – одна з найпопулярніших у світі платформ для онлайн освіти. Дозволяє переглянути безліч курсів з охорони здоров’я та медичних наук.

2. Унікальний освітній ресурс Khan Academy пропонує онлайн курси та лекції з медицини та охорони здоров’я у форматі YouTube відео.

3. Платформа EDX  дозволяє отримати доступ до онлайн курсів з медицини та охорони здоров’я від найкращих університетів світу – Гарвардського, Стенфордського, Єльського, Массачусетського та інших.

4. Class Central – платформа, що об’єднує онлайн-курси від багатьох університетів. На сайті можна не лише знайти навчальні курси з медицини, а й ознайомитися з відгуками, що залишили інші користувачі.

5. Доступ до онлайн курсів з медицини від кращих університетів Великої Британії допоможе отримати платформа FutureLearn

6. Українська освітня платформа Prometheus підготувала новий онлайн курс «Коронарірусна інфекція: факти проти паніки», який надає достовірну інформацію від авторитетних вчених та міжнародних організацій охорони здоров’я.

 

Через поширення коронавірусу багато вищих навчальних закладів світу надають відкритий доступ до своїх навчальних ресурсів.  Тож ми будемо і надалі поповнювати добірку лінків. Слідкуйте за новиною на сайті та навчайтесь онлайн разом з Бібліотекою!

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua