Дата публікації:
15 жовтня 2019
Кількість переглядів:
851
Поділитися:

У жовтні-листопаді 2019 року у бібліотеці СумДУ експонується виставка "Ретроспекції" сумського художника, члена Національної Спілки художників України, Ігоря Швачунова. Художник навчався у Курському державному педагогічному інституті на художньо-графічному відділенні (1978-1983), відвідував у Сумах народну студію образотворчого мистецтва під керівництвом Б. Данченка.

І. Швачунов нині викладач живопису і малюнку у СДПУ ім. А.С. Макаренка. Він є учасником обласних, республіканських та міжнародних виставок. Напрями творчої діяльності: станковий живопис, малюнок, концептуальна фотографія, ленд-арт.

Виставка І. Швачунова "Ретроспекції" представлена 25 роботами. Його картини – це бажання осмислити філософію міста, відтворивши кожен урбаністичний подих у дотику пензля. Виставка представлена здебільшого міськими пейзажами, де пізнається рідне місто Суми. Також легко впізнати мальовничі околиці Косівщини, тихі дворики Тростянця. У виставковій експозиції мають місце і сільські пейзажі, і натюрморти, що зачаровують яскравими кольорами.

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua