Дата публікації:
29 травня 2023
Кількість переглядів:
191
Поділитися:

25 травня у Бібліотеці Навчально-наукового медичного інституту відбулася зустріч з академічною спільнотою інституту.

Провідною темою спілкування стала презентація проєкту LIBGUIDES – єдиної точки доступу до інформаційних ресурсів за напрямами науково-освітньої діяльності академічної спільноти СумДУ. Проєкт був започаткований з метою систематизації усіх наявних ресурсів за спеціальностями та для підтримки дослідницької діяльності, навчання та викладання. Він має зручний формат подачі інформації і суттєво економить час на пошук необхідних ресурсів.

Викладачі ознайомилися з тематичними довідниками спеціальностей Навчально-наукового медичного інституту та обговорили наповнення складових LIBGUIDES, а також інформаційні ресурси, послуги та сервіси бібліотеки СумДУ.

Ми відкриті до співпраці і будемо вдячні всім за надані пропозиції щодо наповнення та актуалізації даного проєкту. Для отримання консультації спільнота Навчально-наукового медичного інституту завжди може звернутися до предметного бібліотекаря Дудченко Наталії Миколаївни.

Зустріч видалася надзвичайна теплою та плідною. Висловлюємо нашу подяку директору НН МІ Андрію Миколайовичу ЛОБОДІ за пропозицію провести зустріч у офлайн-форматі, адже ніщо так не  надихає, як «живе» спілкування та щирі емоції.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua