Дата публікації:
28 лютого 2023
Кількість переглядів:
391
Поділитися:

Вже традиційно щороку фахівці бібліотеки долучаються до викладання дисципліни "Основи академічного письма" для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "Бакалавр" першого року навчання за всіма освітніми програмами. Це понад 700 аудиторних годин для майже 1000 студентів.

Викладачі-фахівці бібліотеки також стають дипломованими переможцями щорічного конкурсу "Кращий викладач очима студентів". За результатами опитування студентів у 2023 році, диплом “Кращий викладач” отримала Наталія Дудченко - завідувачка сектору інформаційно-аналітичної роботи та електронних ресурсів Бібліотеки СумДУ.

На заняттях ми формуємо у студентів цінності академічної доброчесності, практичні навички роботи з джерелами інформації, вчимо правильно цитувати, посилатися, укладати бібліографію відповідно до державних та міжнародних стандартів, презентувати, візуалізувати, поширювати результати власних наукових досліджень тощо.

Заняття проходять в онлайн-форматі з використанням інтерактивних інструментів та сервісів, зокрема, Kahoot, Mentimeter, Wordwall, EDpuzzle, Quizizz.

Викладання курсу здійснюється з використанням платформи змішаного навчання MIX СумДУ. Це дозволяє забезпечити ефективну комунікацію, зручний доступ до теоретичного матеріалу, практичних та тестових завдань, а також об'єктивне оцінювання студентів.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua