Дата публікації:
08 грудня 2022
Кількість переглядів:
271
Поділитися:

Сьогодні в нашому Книжковому блозі розповідаємо про видання “Під знаком влади. Це книга про лідерство, мотивацію, саморозвиток та успіх. Про те, як стати успішним, як бути переможцем, а не переможеним.

Автори діляться своїми думками про феномен влади - чому і як виникло це явище. А також дають свої відповіді на питання: де містяться джерела сили і як стати господарем своєї долі? чому одні люди віддають накази, а інші їх тільки виконують? у чому секрети особистого впливу та як ефективно впливати на події, історію, державу, людей і на себе?

Про авторів:
Сергій Войченко - кандидат юридичних наук, відомий адвокат, має значний досвід роботи у державних та правоохоронних органах. 
Володимир Новік - кандидат наук з державного управління, розробник низки авторських навчальних курсів з психології управління та стратегічного менеджменту.

Отже, пропонуємо зазирнути в найглибші підвалини влади і дізнатися її таємниці, які суворо охороняються століттями, а також дізнатися, які думки й поради на ці теми висловлювали найзнаменитіші постаті й персонажі світової історії.

Більше видань із саморозвитку ви можете знайти та замовити в Електронному каталозі.

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua