Дата публікації:
26 жовтня 2022
Кількість переглядів:
421
Поділитися:

Стратегічне планування, послідовна, виважена, злагоджена командна робота – запорука успішної діяльності будь-якої організації. 

Та з 24 лютого суспільство опинилося в нових умовах. Щоденно жорстока війна вносить свої корективи в наше життя, але ми віримо в нашу Перемогу, дякуємо ЗСУ та продовжуємо жити та працювати на інформаційному фронті.

20 жовтня 2022 року Вчена рада університету затвердила Стратегію розвитку бібліотеки на 2023-2027 рр.

«Бібліотека СумДУ – найкраща в Україні, передусім, через представлення своїх можливостей у вебпросторі», - наголосила проректорка Інна ШКОЛЬНИК при розгляді питання щодо результатів реалізації стратегії розвитку бібліотеки на 2018-2022 роки, що є багатофункціональним інформаційним, освітнім і культурним центром, з інноваційними технологіями та сучасними сервісними можливостями. 

Традиційно у своїй Стратегії ми використовуємо клієнтоорієнтований підхід, бо впевнені: ВИ - наші користувачі, і ВАШІ інформаційні потреби та бажання для нас - пріоритет №1.

Ми спрямовуємо свою діяльність на якісну інформаційну підтримку, що сприяє розвитку науково-дослідної та академічної діяльності університету.

Ми облаштовуємо та осучаснюємо наші простори для ВАШОГО освітнього та творчого дозвілля.

Саме для ВАС ми покращуємо власні ресурси, розширюємо наші сервіси та онлайн-послуги, організовуємо доступи до міжнародних баз даних.

Ми навчаємо і навчаємось.

І... ще багато чого ми робимо у співпраці з ВАМИ й для ВАС. І саме ВИ допомагаєте нам ставати кращими та надихаєте на нові ідеї.

РАЗОМ до нових планів, нових дій, нових успіхів  курс на УСПІХ взято!

 

Ваша бібліотека.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua