Дата публікації:
29 липня 2022
Кількість переглядів:
389
Поділитися:

 «Setting goals is the first step in turning the invisible into the visible» 
Tony Robbins

Сьогодні перед багатьма з нас постало питання вивчення чи вдосконалення іноземних мов. По-перше, війна внесла свої корективи в наше життя, і величезна кількість українців виїхали за кордон. По-друге, все більше українських компаній, які шукають співробітників для віддаленої роботи, орієнтовані на міжнародний ринок. А тут вже без знання іноземних мов ніяк…

Крім того, з метою підтримки українців зараз діє безкоштовний доступ до багатьох іноземних освітніх ресурсів, які здебільшого представлені англомовним контентом. 

Місце для освіти під час війни має бути. Бо освічена нація - це запорука успіху всієї країни. Загалом, щоб спілкуватися зі світом, знати, що відбувається, скажімо, в науці, медицині чи економіці, потрібно добре володіти хоча б англійською мовою, крім рідної української. 

Пропонуємо вам підбірку найкращих ресурсів для вивчення та вдосконалення англійської мови.

Coursera пропонує 130 онлайн-курсів вивчення англійської мови від викладачів провідних університетів світу з можливістю отримати сертифікат. На платформі ви знайдете курси від початкового рівня до бізнес-англійської. Умови доступу на нашому сайті.

На платформі Udemy, яка нещодавно стала доступна для навчальних закладів України, ви знайдете онлайн-відеокурси англійської мови від початкового до професійного рівня. Є окремі курси, націлені на вивчення граматики чи підготовки до міжнародного іспиту IELTS. По закінченню вивчення курсу є можливість отримати сертифікат. Деталі та умови доступу тут.

Lingo Hut - платформа відкрила безкоштовний доступ до 125 уроків англійської. Уроки складаються з різноманітних тестів, аудіо-матеріалів та вивчення нової лексики.

Gramaro.io - додаток з вивчення правил англійської граматики надає доступ до Premium-тарифу на один рік.

Drops дає українцям доступ до преміум-версії на рік. Після реєстрації впродовж 48 годин користувач отримає спеціальний промокод.

Babbel - курси для рівнів A1-В1. Щоб скористатися безкоштовною пропозицією, оберіть мову відображення українську.

uTalk - завантажуйте додаток та вивчайте базовий рівень англійської, вивчаючи найуживаніші та найпопулярніші слова і фрази.

Ling App зробив свій застосунок безкоштовним для українців протягом 6 місяців. Завантажуйте на ваш телефон та навчайтесь у зручний час.

 

Обирайте свої онлайн-курси англійської на нашому сайті.

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua