Дата публікації:
17 червня 2022
Кількість переглядів:
212
Поділитися:

116-й  день героїчної боротьби українського народу за свою незалежність. 116 днів українці демонструють усьому світу надзвичайну мужність, незламність духу та любов до своєї Батьківщини. Ми проходимо через надскладні випробування, але ми обов'язково ПЕРЕМОЖЕМО! 

Поряд з нашими військовими та добровольцями не менш важливий фронт тримають МЕДИКИ.

Ми вітаємо всіх медичних працівників з професійним святом!

В умовах війни вони  вражають відданістю своїй справі. 

Часом вони працюють в надзвичайних умовах. Ризикуючи власним життям, рятують життя інших. Заради нас, заради нашого майбутнього.

Вітаємо колектив Навчально-наукового медичного інституту та Університетської клініки СумДУ з Днем медичного працівника! Спеціалістами клініки є висококваліфіковані лікарі - доктори та кандидати медичних наук, професори НН МІ. З перших днів війни наші лікарі проводили онлайн-консультації та надавали допомогу всім, хто цього потребував. Наразі кожен може отримати в клініці широкий спектр медичних послуг, індивідуальний підхід, доброзичливу атмосферу та високу якість обслуговування.

Щиро дякуємо всім медичним працівникам за їхню самовіддану щоденну працю як в стаціонарних закладах, так і в умовах бойових дій на передовій. 

НИЗЬКИЙ ВАМ УКЛІН! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua