Дата публікації:
13 грудня 2021
Кількість переглядів:
492
Поділитися:

Універсального рецепту успіху не існує. І кожен знаходить щось своє, що надихає на успішний результат. Пропонуємо вам погортати нові мотиваційні видання та знайти свій секрет успіху.

Bezumtsi

«Проект Щастя» Гретхен Рубін - книга ідей, яка вбирає тисячолітню мудрість та наукові дослідження, практичні поради та безцінний досвід однієї жінки. Жінки, яка зрозуміла, що маленькі життєві зміни приводять до великих. Як вирішити, що саме обрати і записати у свій проект, аби відчути себе по-справжньому щасливим? Підказки шукай у «Проекті Щастя».

 

 

Bezumtsi

«Мапа думок» Тоні Б'юзен — це найавторитетніший і найдоступніший посібник зі складання мап думок, що ґрунтується на п’ятдесяти роках дослідження і вдосконалення мап думок їхнім винахідником Тоні Б’юзеном. Що це таке? Це посібник із вивчення і застосування найпотужнішого інструмента мислення у світі - власного мозоку - в різних життєвих ситуаціях.

  

 

Bezumtsi

«Добре бути ірраціональними або як мислити нелогічно та отримувати несподівані переваги» . Автор Ден Аріелі ділиться результатами цікавих експериментів і розповідає, якими насправді нераціональними є люди. І що саме ірраціональна природа й робить нас прекрасними, людяними і розфарбовує наше життя. Простими словами про складну психологію нашого єства.

  

Bezumtsi

Чи добре бути перфекціоністом та серйозно сприймати невдачі та негативний досвід? Бестселер New York Times «Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем» переконає тебе, що тільки позитивне мислення може перевантажити і тебе, і твоє сприйняття. Автор покаже, що краще жити в реальному неідеальному та різноманітному світі, ніж плекати ілюзії, що одного разу можуть лопнути, як бульбашка.

 

 

Bezumtsi

К. Барез-Браун. "Wake up або як перестати жити на автопілоті". Більшу частину часу ми проводимо на автопілоті. Рутинна робота, одноманітні завдання та буденні відносини, потреби вбивають в нас відчуття смаку життя. Ми не помічаємо й не запам'ятовуємо, як проходить наш день, рік, життя... Наш мозок «заощаджує енергію», а ми втрачаємо фарби та сенс. «Прокидайся!» — це легкі та цікаві ігрові стратегії та експерименти, що допоможуть тобі уникнути пастки автопілоту. Живи усвідомлено!

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua