Дата публікації:
24 листопада 2021
Кількість переглядів:
520
Поділитися:

Бібліотека продовжує знайомити спільноту із талановитими та непересічними особистостями нашого університету у проєкті «СумДУ на сторінках Вікіпедії».

Сьогодні мова піде про людину, життєвий шлях якої плекався від молодшого лейтенанта до генерал–майора податкової міліції, від аспіранта до доктора наук, професора, декана юридичного факультету провідного вишу України.

Знайомтеся: Анатолій Миколайович Куліш. Людина високих моральних стандартів, справжній патріот, який багато років працював на благо рідної Сумщини, а сьогодні належить до числа інтенсивно і плідно працюючих вчених–юристів України. Саме завдяки йому створена у 2005 році кафедра права, яка переросла в окремий Навчально–науковий інститут права СумДУ.

Доброта, щирість, бажання допомогти – це ті рідкісні у наш час, але притаманні Анатолію Миколайовичу якості. А серед його друзів існує приказка про десантників, які поодинці можуть зробити дуже багато, а разом – усе, що є найкращим доказом вмілого керівництва. А ще його гумор – завжди доречний та повчальний. Більше відомостей про Анатолія Миколайовича, його науково-педагогічну діяльність, публікації - у статті з Вікіпедії. 

P.S. Долучайтеся до проєкту “СумДУ на сторінках Вікіпедії”, давайте разом розповімо про тих, без кого неможлива історія та сьогодення нашого вузу.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua