Дата публікації:
14 травня 2021
Кількість переглядів:
600
Поділитися:

Маєш купу друзів, хочеш провести з ними час весело та комфортно? Чи бажаєш завести нові знайомства? Або ж ти першокурсник, який хоче познайомитись з одногрупниками ближче на неформальній зустрічі? Тоді тобі до нас!

На базі Бібліотеки СумДУ ми створили Міжнародний клуб International club for students, мета якого - згуртувати студентів-іноземців та українських студентів, залучити їх до культурного, суспільного та творчого життя університету.

Цікаві зустрічі за горнятком ароматної кави, атмосферні розповіді про рідну країну, її звичаї, традиції, історію, спільні перегляди фільмів, захоплюючі ігри та конкурси у комфортних просторах Бібліотеки Сумського державного університету дарують безліч позитиву.

Ми вже танцювали етнічні танці разом з танзанійцями, знайомили з особливостями української кухні нігерійців, співали українських пісень з турками, а млинці на Масляну їли зі студентами з Індії, Танзанії та Казахстану. І все це – англійською!

Плануємо провести Дні японської, української, американської культури, національні свята зі звичаями і традиціями, творчі вечори та дні національної кухні.

Міжнародний клуб робить студентське життя цікавим, веселим та різноманітним і ми радо запрошуємо студентство долучатися до цієї чудової ініціативи. Не втрачай можливості удосконалити свої знання іноземної мови – приходь, спілкуйся з носіями, вдосконалюй розмовну англійську, дізнавайся про життя та звичаї наших гостей!

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua